Taxi reservering software

TaxiSchema is speciaal voor en door chauffeurs opgezet en vervolgens ontwikkeld met behulp van software specialisten. Deze taxi software is zo eenvoudig mogelijk opgebouwd zodat het super simpel is om ritten in te plannen, ritten uit te voeren, uitbestedingen te regelen, klanten beheren en uiteindelijk te factureren. Onderstaand zijn enkele hoofd functionaliteiten omschreven, maar uiteraard kunt u de kracht pas echt ervaren wanneer u de software 30 dagen gratis en vrijblijvend uitprobeert.

Gratis 30 dagen uitproberen

Om de volledige kracht van TaxiSchema te kunnen ervaren geven wij u de mogelijkheid om onze software 30 dagen gratis uit te proberen! Wanneer u niet upgraded naar het gewenste pakket, zal het account automatisch verlopen en hoeft u niets te doen.

Reserveringen inplannen

Het plannen van reserveringen en ritten gaat super eenvoudig met deze taxi planning software! Wanneer er een bestelling voor een rit binnen komt, dan kan eenvoudig een nieuwe rit aangemaakt worden. Bij het aanmaken van de rit worden alle belangrijke gegevens opgegeven en kan de rit eventueel aan een vaste debiteur gekoppeld worden. Vervolgens is deze rit op de dag dat het uitgevoerd moet worden te zien, en kan een chauffeur eenvoudig zo zijn ingeplande ritten aflopen en markeren als gereden of als geannuleerd!

Chauffeur beheer

Wanneer er ritten zijn die u zelf niet kunt uitvoeren, doordat er om de zelfde tijd een andere rit staat? Geen probleem, plan het in en besteed het uit aan uw collega chauffeurs! De rit kun je vervolgens koppelen aan een chauffeur en als het op rekening gaat kunt u eenvoudig bijhouden of u deze chauffeur wel of niet al uitbetaald hebt en of deze chauffeur u een factuur heeft gegeven.

Facturatie systeem

Vaste debiteuren kunt u, wanneer gewenst, eenvoudig een factuur toesturen met alle gereden ritten op rekening. Het systeem zorgt automatisch ervoor dat de nog niet betaalde ritten weergegeven worden bij het aanmaken. Op de factuur is overigens voor iedere rit duidelijk de datum, ophaalplaats en bestemming aangegeven, zodat uw debiteur dit makkelijker kan verifieren en dus sneller kan uitbetalen!

Daarnaast kunt u ook met onze taxi factuur software ervoor zorgen dat voor de facturen die nog niet betaald zijn er een 1e of 2e herinnering via de mail naar uw debiteur verstuurd word. Zo heeft u met een paar klikken uw facturen aangemaakt, verstuurd en herinnerd waarna u zelf enkel nog het geld hoeft te zien binnen stromen op uw rekening!